neděle 4. září 2016

zábavná DIY pro celou rodinu

Ahoj.
Děláte si někdy starosti s tím, že jste nedali večer dítěti nebo partnerovi peníze a nechcete je budit? Která místa jsou ve vašem bytě nejnavštěvovanější? U nás je to rozhodně lednička.
 Tak mě napadl super nápad jak tyto dvě věci skloubit dohromady.

Rychlá a zábavná DIY pro celou vaší rodinu.

Potřebujete

  • kolíčky na prádlo
  • plochý magnet
  • papír
  • tužku
  • vlnu
  • představivost

 Nechte každého vytvořit si vlastní "loutku". Partner, který normálně za sebou vleče pupek bude mít z loutky kulturistu. Sranda co? I pro dítě je to zábava a navíc společný čas ztrávený v podobě zábavy  je k nezaplacení.


Návod

Na vrchní část kolíčku nalepte zvenčí magnet a nechte zaschnout. Přichází zábavná část s papírem a pastelkami. Nakreslete si svou postavičku jak jen chcete. Já preferuji sexy modelku, i když proti ní bych byla v reálu spíše takové zakrslé ošklivé káčátko.
Rada? Vezměte kolíček a udělejte si pomyslné čárky, jak asi musí být velký váš "panďulák". Vybarvování může být také zábava. Toužíte být opálená, ale jediné místo kam jste se letos dostaly bylo nákupní centrum? Nevadí. Vykompenzujte si to a vybarvěte se trošku do hněda. Stříhání nechte raději na vás, přece jen by vašeho muže trošku naštvalo, kdyby si při stříhaní ufikl hlavu (vlastní zkušenost). Z vlny si udělejte vlasy a nalepte zezadu hlavy.  Konečná fáze je přilepování na kolíček.

A jak se říká u Pata a Mata : A JE TO! Věřím, že vy jste šikovnější.










Zítra se tu opět uvidíme.








Žádné komentáře:

Okomentovat